Kémiai hámlasztással a ráncok ellen

Kémiai hámlasztás glycolsavas és triclorecetsavas technológiával, kedvező áron, tapasztalt szakembertől. Szabaduljon a ráncoktól egyszerűen, hatékonyan! 

Az öregedés természetes és elkerülhetetlen folyamat. A legtöbb embert mégis zavarja, amikor felfedezi magán az idő múlásának látható nyomait. A "tünet", ami leginkább zavaró, általában a ráncok megjelenése az arcon. Sajnos idővel a bőrünk már nem képes úgy megújulni, kevésbé hidratálttá válik és megváltozik a textúrája. Ennek mértéke persze sok mindentől függ, kin jobban, kin kevésbé lehet észrevenni. Szerencsére ma már számtalan módszer van, amikkel késleltethetjük ezt a folyamatot és ha csak látszólag is, de kicsit visszapörgethetjük azt a bizonyos időkereket. Ezek közé tartozik a kémiai hámlasztás is. 

kémiai hámlasztás egy hatékony és kiváló módszer a bőr megújítására. Hatására az arcbőr sokkal frissebbé, fiatalosabbá válik, jobban képes lesz az arcápoló készítmények hatóanyagait magába szívni. A kémiai hámlasztásnak ezen kívül van még egy igen kedvelt hatása is, mégpedig, hogy segít eltüntetni a kezdődő, vékonyabb ráncokat. Ezt oly módon teszi, hogy fokozza a kollagén termelődést, illetve javítja a bőr természetes vízmegkötő képességét. Hatását kifejti a szarkalábakon és a száj körüli ráncokon is, vagyis azokon a területeken, amelyeken leginkább zavaró szokott lenni az öregedés.

Fontos, hogy a kémiai hámlasztást hozzáértő végezze, megbízható készítménnyel! A nem megfelelő módon történő hámlasztás többet árt, mint használ, ezért nem érdemes kockáztatni. Rendelőnkben professzionális megoldások várják. A kezelés fájdalommentes, ugyanakkor rendkívül hatékony, az ára pedig megfizethető. Glycolsavas és triclorecetsavas kezeléssel állunk pácienseink rendelkezésére. 

Amennyiben többet szeretne tudni a kémiai hámlasztásról, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen válaszolunk minden kérdésére! Munkatársainkkal időpontot is egyeztethet a megadott elérhetőségeink bármelyikén. Vegye fel velük a kapcsolatot akár még ma, hogy mielőbb megkezdődhessen a kezelés!