Esztétikai bőrgyógyászat

Bőrfiatalító kezelések

Ma már egyre nagyobb igény van a fiatalos bőr megőrzését, illetve az öregedés enyhe jeleinek eltűntetését célzó nem invazív illetve minimálisan invazív kezelésekre. Szemben a korábban gyakran alkalmazott műtéti eljárásokkal, az új kezelések minimális felépülési időt igényelnek, azaz a beteg a kezelések után rövid idővel vissza tud térni munkájához, megszokott életviteléhez. Ezeknél az eljárásoknál a hatásosságot általában a kezelések többszöri ismétlésével biztosítjuk.

A ráncfeltöltés a nagyobb ráncok, redők elsimítását szolgálja. Hialuronsav-tartalmú töltőanyagokkal volument tudunk pótolni, az arc fiatalos kontúrjait helyreállítani Botulinum-toxin alkalmazásával az izommozgás következtében kialakult mimikai ráncok kezelhetők.. A korral egyenetlenné, foltossá vált arcbőr kiváló regenerálója a kémiai hámlasztás és a forradalmian új micropixeles lézeres arckezelés, mely nem csak a bőrfelszínt újítja meg, de az apró ráncokat is elsimítja. A száj körüli un. cigarettaráncok kezelésére kitűnő módszer dermarollerrel  végzett kollagén indukció. Mindkét utóbbi kezelés hatékonyságát biostimulció révén jelentősen fokozza a PRP, köznapi nevén Drakula-kezelés.  A bőr hidratáltságát, teltségét  mezoterápia, segítségével lehet helyreállítani. A biolifting kezelés az arc harmónikus, vitálisabb megjelenését segíti elő.

Aknés hegek, pigmentfoltok

Klasszikus bőrbetegségek kezelésére is kínál hatékony eljárásokat a kozmetológia. A gyulladásos akne után visszamaradt hegek kémiai hámlasztással, dermarollerrel és micropixeles lézeres arckezeléssel egyaránt jó eredménnyel kezelhetők. Az arcon terhesség, napozás vagy gyógyszerszedés után megjelenő pigmentfoltok illetve az elvakart, régi pattanások nyomai TCA peelinggel halványíthatók.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!