COVID-19 tájékoztató

A Phlebo-med Orvosi Rendelő a COVID-19 világjárványra tekintettel az alábbiakról tájékoztatja Önöket.

Mindent megteszünk betegeink zavartalan és folyamatos ellátásáért, így rendelőnk a megszokott módon tart nyitva. Folyamatosan figyelemmel követjük a világjárvány fejleményeit, és megtesszük az azoknak megfelelő lépéseket és óvintézkedéseket.

Rendelőnk elsődleges érdeke betegeink és a rendelőnk munkatársainak védelme, valamint a járvány és annak következményeinek megfékezése. Erre tekintettel az alábbi óvintézkedéseket tesszük meg:

  • maszkok viselése
  • fertőtlenítő folyadékok kihelyezése a rendelőnkben
  • sűrűbb takarítás elrendelése
  • a rendelő helyiségeinek és eszközeinek rendszeres fertőtlenítése

Emellett ugyanakkor kérjük Önöket, hogy a rendelőnk fent említett céljai és a hatékonyabb és biztonságosabb ellátás érdekében Önök is tegyék meg az alábbi óvintézkedéseket:

  • Ha betegnek érzi magát, vagy a rendelőnkben történő személyes megjelenést megelőző 14 napban a járvány által kiemelten veszélyeztetett országban járt, kérjük, semmi esetre se menjenek közösségbe, vagy lépjenek be a rendelőnkbe.
  • A rendelőnkben való tartózkodás során kérjük Önöket, hogy egymástól és a rendelőnk munkatársaitól lehetőleg 1,5 méteres távolságra tartózkodjanak.
  • A rendelőbe történő belépéskor kérjük, hogy rögtön használják a rendelő recepciójánál kihelyezett fertőtlenítő folyadékot.
  • A fenti óvintézkedések mellett Önöket is kérjük arra, hogy kövessék figyelemmel és tartsák be a hivatalos állami és nemzetközi szervek járványügyi tájékoztatásait és előírásait.

Amennyiben a rendelőnkben való tartózkodást követően a COVID-19 vírus bármely tünetét észlelik magukon, kérjük, hogy késedelem nélkül tájékoztassanak minket.

Fentiekre tekintettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendelőnkbe bármely okból történő belépés kizárólag az Önök saját felelősségre történhet. A rendelőnk az Önök esetleges megfertőződéséért semmilyen felelősséget nem tud vállalni.

Kérjük a fentiek szíves tudomásulvételét, és szíves megértésüket előre is nagyon köszönjük!