A kémiai hámlasztás sikere több tényezőtől is függ!

kémiai hámlasztás az arcfiatalítás modern eszköze! A tartós és látványos eredményhez azonban az utókezelésre is figyelni kell.

kémiai hámlasztás az arcbőr elhasználódott rétegeit távolítja el, felszámolva ezzel számos esztétikai problémát. A ráncosodó bőr is képes megújulni, puhább tapintású, simább lesz a rendszeres kezeléstől. A gyümölcssavakkal, savakkal hatékony, de kíméletes hámlasztás történik. Nemcsak arra kell ügyelni, hogy mivel és mennyi ideig hámlaszt, hanem arra is, hogy mit tesz a kezelés után az arcbőrével. Az ellenőrzött körülmények között történő kémiai hámlasztás őszinte bókokat csal elő az ismerősökből és az arcbőrt sem károsítja. Ne feledje, Önnek is tennie kell azért, hogy az arckezelés valóban úgy sikerüljön, ahogyan  elképzelte!

Arra is ügyelni kell, hogy a különböző bőrtípusok és bőrproblémák másként reagálnak erre az arckezelésre. A kémiai hámlasztás a legszebb eredményt a világosabb bőrűeknek tudja meghozni. A sötétebb tónusú bőrön a hámlasztás egyenetlenségeket produkálhat. A túlságosan érett korú bőrön sem tud elég látványos hatást elérni a hámlasztás, a mély ráncok, a rugalmatlan bőr már komolyabb beavatkozást igényelnek. Sajnos az ekcémával, a nagyon gyulladt bőrrel sem fog  eredményt elérni a kémiai hámlasztás.

kémiai hámlasztást követően több hidratálást igényel a bőr, a savas hatású kozmetikumokat kerülni kell, a napra csak fényvédővel szabad menni, gyengéd tisztítást, az irritáció elkerülését ajánljuk. A hámlasztást érdemes lézeres arckezeléssel kombinálni, ha igazán lenyűgöző eredményeket szeretne látni az arcán!

A bőrgyógyászati rendelőnkben várjuk azokat a vendégeket is, akik bőrproblémájuktól szeretnének megszabadulni, problémás arcbőrükön akarnak szépíteni vagy fiatalabbnak szeretnének kinézni. A megfelelő, személyre szabott kezeléssel minden vendég magabiztosabban távozik a rendelőből. Önnek csak annyi a dolga, hogy a megadott elérhetőségeinken kér tőlünk időpontot a kiválasztott kezelésre, akár kémiai hámlasztásralézeres arckezelésre.