Pattanáskezelés és megelőzés

Sajnos sokan küzdenek pattanásokkal, melyek főleg az arcon, a nyakon és a háton jelennek meg. Budapesti bőrgyógyászati rendelőnkben hatékony programmal várjuk a már kialakult pattanások kezelését illetően, de most nézzünk néhány tippet, hogy hogyan lehet őket megelőzni!

A helyes táplálkozással sokat tehetünk bőrünk egészségéért. Sok friss gyümölcsöt és zöldséget, minél kevesebb cukrot és rengeteg vizet fogyasszunk! Érdemes reggel és este langyos vízzel finoman megmosni az arcot, és figyeljünk rá, hogy mindig csak tiszta kézzel nyúljunk hozzá! A tisztaság mindennél fontos, ami az arccal érintkezik: szemüveg, haj, borotva. A sminket mindig maradéktalanul el kell távolítani éjszakára. A pattanásos bőrnek általában jót tesz a nem erős nap és a friss levegő. A már kialakult aknékat ne nyomkodja, inkább forduljon hozzánk a pattanás megfelelő kezeléséért!

Pattanásra hajlamos a bőre? Ne essen kétségbe, keresse fel budapesti bőrgyógyászati rendelőnket! Gyors és hatékony pattanás kezeléssel várjuk, és számíthat ránk az aknés hegek kezelésében is!
 

Címkék