Mi is az a kémiai hámlasztás?

Ha a kémiai hámlasztás kerül szóba, csakis azok idegenkednek tőle, akik nem tudnak erről a kezelésről jóformán semmit, akik pedig már tapasztalták, hogy mit is tud, azok nagyon megszerették ezt a fiatalító módszert. Nézzük hát: mi is pontosan a kémiai hámlasztás?

kémiai hámlasztás mindenkinek ajánlott, aki finom ráncain, hegein, pigmentfoltjain szeretne kicsit alakítani, és szeretné megőrizni bőre egészségét.  Ami igazán remek benne, hogy nem csak egy korosztály használhatja, hiszen a fiatalkori pattanások eltüntetésére ugyanolyan jól alkalmazható, mint az idősödő, fakó, foltos fénykárosodott bőr megújítására. 

kémiai hámlasztás során a kezelés mélységét az szabja meg, hogy milyen savat választunk és milyen koncentrációban. Ezeket aszerint választjuk meg, hogy milyen célokat szeretnénk elérni. A felületes hámlasztással inkább csak felfrissítjük a bőrt, ami ezáltal üdébbé, ragyogóbbá válik, megszűnik a bőr szárazsága, feszülése, tisztulnak a pórusok. A mélyebb hámlasztás igazi megújulást hoz, a bőr színe egységesebbé válik, az apróbb foltok eltűnnek, a bőr simábba, feszesebbé válik.

Ön is sima, feszes, ragyogó és fiatalos arcbőrt szeretne? Egy profi bőrgyógyász segíthet ennek elérésben! Ha a kémiai hámlasztás mellett dönt, forduljon hozzánk! Képzett, profi bőrgyógyász szakembereinkben megbízhat!

Címkék