Frakcionált lézeres hegkezelés és arcfiatalítás

A frakcionált lézeres hegkezelés és lézeres arcfiatalítás egyaránt képesek megújítani nem csak a bőrt, de az összképet is!

Az arcbőr - és általánosságban véve a bőr - fiatalossága számtalan apróságon múlik, de azt kijelenthetjük, hogy a rácok, illetve a hegek sokat rontanak az összképen. Persze a korral járnak, és teljesen természetesek is egyben, ám szinte mindenkit zavarnak, épp ezért kezelés is létezik, amelynek segítségével halványíthatóak, sőt, akár meg is szüntethetőek. A lézerfény számtalan felhasználási módja közül a lézeres hegkezelés és arcfiatalítás azok, amelyek által - és a bőrgyógyászatban használt berendezések segítségével - ez a probléma is orvosolható, de legalábbis csökkenthető.

Az úgynevezett frakcionált lézeres hegkezelés - vagyis a szakaszosan végzett kezelés - segítségével eltüntethetőek azok a hegek, amelyek az aknék - azaz pattanások -, illetve az olyan betegségek után maradnak, mint amilyen például a bárányhimlő. A kezelés többszöri alkalom után hozza meg a várt eredményt, de már az első után is látható a változás, azonban azt nem szabad siettetni. A kezelések között ugyanis akár 3-4 hét is eltelhet, hiszen a "frissen" kezelt bőrt nem tehetjük ki újabb lézeres kezelésnek.

A lézeres arcfiatalítás is hasonlóan működik, mint a frakcionált lézeres hegkezelés, vagyis többszöri alkalom szükséges a teljes hatáshoz, mivel nem terhelhetjük meg egyszerre az egész bőrfelületet. A kezelés a nyakon, a dekoltázson és a kézfejen is elvégezhető, illetve más bőrfiatalító kezelésekkel is kombinálható, sőt, van lehetőség kizárólag a leginkább problémás területek kezelésére is, azaz nem szükséges feltétlenül az egész arcon használni.

Érdemes mindkét módszert kipróbálni, hiszen sokat segíthet a fiatalosság megőrzésében, sőt, mondhatjuk, hogy az idő kerekének visszaforgatásában!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a frakcionált lézeres hegkezelés és a lézeres arcfiatalítás iránt, és kérdése lenne velük kapcsolatban, illetve, ha szeretné a saját bőrén megtapasztalni ezek hatását, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen időpontot!

Címkék