Anyajegy vizsgálattal könnyedén ellenőrizhetők a problémás anyajegyek

Rendelkezik problémás anyajegyekkel? Tegye rendszeressé a vizsgálatokat, mert így időben ki lehet szűrni a súlyosabb betegségeket is, foglaljon időpontot!

Az egészségmegőrzés fontos része az is, hogy a bőr megfelelő állapotban legyen. Ezzel kapcsolatban különösen nagy figyelmet igényelnek az anyajegyek, amik sajnos súlyos megbetegedések kiváltója is lehet, elég csak a melanomára gondolni.

Az idő előrehaladtával új anyajegyek is megjelenhetnek a testen, illetve a meglévőek változáson eshetnek át. Vannak olyanok, akik nem igazán foglalkoznak azzal, hogy rendszeresen részt vegyenek anyajegy vizsgálatokon, pedig sokszor akár még életmentő is lehet.

Nem csupán a pigmentált, növekvő anyajegyek jelentenek kockázatokat

Akik komolyabban is elmerültek már az anyajegy szűrés témájában, láthatták, hogy a pigmentált, növekvő anyajegyek miatt már alapvetően orvoshoz kell fordulni, azonban nemcsak ilyenkor kell lépéseket tenni.

A már meglévő anyajegyek is igénylik azt, hogy szakemberek adott időközönként ránézzenek. A már említett elváltozások, méretben vagy színben megtörténnek, az is utalhat súlyosabb betegségre. A vizsgálatokkal ezeket könnyedén meg lehet állapítani, így időben lehet lépni, akár egy anyajegy eltávolítással is.

A rendszeres vizsgálatok a szakemberek munkáját is segítik

Azért is tanácsos gyakrabban bőrgyógyászhoz fordulni egy elsőre kockázatosnak tűnő anyajegy miatt, mert így a szakember folyamatosan meg tudja figyelni az esetleges változásokat. Ha legalább fél évente, évente keresik fel a betegek a bőrgyógyászokat, úgy reális képet kaphatnak az anyajegyek állapotáról. Előfordulhat, hogy teljesen alaptalanul aggódnak egyesek, mert nincs látványos elváltozás az anyajeggyel kapcsolatban.

Keresse bizalommal rendelőnket, akár rendszeresen is a szűrés miatt. Vállaljuk az anyajegy eltávolítását is, amelyhez modern megoldásokat alkalmazunk.

Ha időpontot foglalna, vagy bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Címkék