A fiatalság forrását a bőrgyógyászok ismerik

Egy jó bőrgyógyász el tudja érni, hogy az arcbőr állapota javuljon. Az orvosi hámlasztással a hatás lenyűgöző lehet, életkortól függetlenül.

Az arcbőr fokozatosan öregszik a húszas évek közepétől fogva. Ami addig feszes, üde és ragyogó volt, az egyre több változáson megy át. Az üde szín megfakul, a rugalmasság odavész, megjelennek a szemek sarkában az első ráncok, a nevetés nyomai szarkalábakká mélyülnek.

Az arcbőrnek szüksége van olyan, személyre szabott kezelésre, ápolásra, ami hidratálja, megóvja a káros hatásoktól és még az öregedés nyomain is képes halványítani. A budapesti bőrgyógyászatunkban ehhez tudunk többféle kezelést is ajánlani, illetve végezni a páciensek számára.

A kémiai hámlasztás egyike azoknak az eljárásoknak, amik képesek az arcbőr regenerálódását felgyorsítani. Mit jelent ez? Az arcbőr rendelkezik egy természetes megújuló mechanizmussal. Az elhalt felső bőrréteg szépen lassan eltűnik, a helyét átadja az új rétegnek. A hámlasztással megújult bőrt lehet elérni, sokkal rövidebb idő alatt, mint egy hétköznapi arcápolási rutinnal.

A kémiai hámlasztást vagy más néven orvosi hámlasztást a bőrgyógyász által használt, erős kémiai hámlasztókkal végzik. Ezek annyira hatékonyak, hogy néhány alkalom után csodás arcbőr marad a nyomukban. Az azonnal észrevehető változást a bőr szebb vagy fiatalabb állapota jelenti. Sima, puha, egyenletesebb bőr, tömörebb textúra és kevésbé látható pórusok váltják fel az előző bőrképet.

A mélyhámlasztás nem csak a bőrfelszínre hat, a bőr alsóbb rétegeiben is aktivizálja a hatóanyagait. A bőr több kollagént termel, a sejtek megújulnak, az arcbőr egy kicsit valóban megfiatalodik.

A professzionális módszerrel végzett kémia vagy orvosi hámlasztás a budapesti bőrgyógyászatunkban ellenőrzött körülmények között zajlik. Ha nem boldogul az otthoni arcápolással, már mindent kipróbált, de hasztalan, jelentkezzen be hozzánk! A pácienseknek időpontot adunk a weboldalunkon közzétett elérhetőségek bármelyikén. Hívjon minket vagy írjon nekünk!

Címkék