Biolifting

A biolifting egy olyan békés, finom változásokat eredményező revitalizáló eljárás, amely mesterkélt hatású változás helyett természetesebb, fokozatosabb javulást eredményez. A homeopátiás stimuláló hatóanyagokat injekciókkal juttatjuk az arcbőr illetve toka kiválasztott pontjaiba.

A mezoterápiás biolifting kezelés során alkalmazott homeopátiás hatóanyagok a sejtek receptorait stimulálják, s ezáltal metabolizmusukat befolyásolják. A szövetekben az anyagcsere folyamatai javulnak, a salakanyagok kiválasztása fokozódik, a sejtek turgora javul, a szemek körüli táskák csökkennek. A kezelés következtében a bőr működése optimalizálódik, egészségesebbé, pihen hatásúvá és üdévé válik, a bőr tónusa javul. A bőrben a szervezet saját energiáit felhasználva indul el a javulás, amely hosszú távon megmarad.

A speciális összetételű hatóanyagok alkalmazása során a szervezet saját energiáit felhasználva indul el a javulási folyamat és szelíden végbemenő hosszú távú változás következik be, a bőr működése optimalizálódik, egészségesebbé és üdévé válik, a bőrszövet tónusa javul, a ráncok kisimulnak. Tulajdonképpen az arcunk korábbi, fiatalabb megjelenését nyerhetjük vissza, anélkül, hogy az arc karakterén változtatnánk.
Botulinum-toxinos és volumenpótló kezelésekkel is hatékonyan kombinálható, az eredmény így sokkal finomabb, elegánsabb, szolidabb, természetesebb hatású.

Rendelkezésünkre állnak olyan olyan összetételű ampullák is, melyek különböző kombinációi az arc, a nyak és a dekoltázs revitalizálásán túl alkalmasak a megereszkedett  toka emelésére, a cellulit kezelésére és a helyi zsírréteg bontására.

A kezelés során a megfelelően kiválasztott pontokba injekciós eljárással juttatjuk a hatóanyagot, melyet optimális esetben 10-14 napos időközökben 4-5 alkalommal ismételünk meg. A beavatkozásnak 10-20 perc elteltével semmilyen látható nyoma nem marad, típikus "lunch-time" kezelés. A hatás gyakran már az első kezelés után nagyon látványos, de megfelelő számú ismétléssel tartós, akár 8-10 hónapig tartó eredményt tudunk elérni. Mivel nagyon kíméletes kezelésről van szó, mellékhatások és ellenjavallatok nem  ismertek.

Kapcsolódó bejegyzések