Lézeres arckezeléssel éveket tagadhat le

Lézeres arckezeléssel a kezdődő ráncokat el lehet tüntetni. Az arcbőr fiatalsága nem csak kozmetikumokkal tartható fenn, speciális arckezelés is szükséges hozzá!

Az arcbőr károsodott, elhalt hámrétegének eltávolítása valódi, szemmel látható megújulást tud eredményezni. Erre a célra ma már több kezelés, illetve technológia is létezik, amiket sikeresen lehet egymással kombinálni is. A kémiai hámlasztás profi környezetben végzett változata vagy a lézeres arckezelés egyszeri vagy kúraszerű alkalmazása is képes a bőrt felfrissíteni. 

lézeres arckezelés szén-dioxidos típusa a hámlasztás egy fajtája. A mikropixeles módszer lényege, hogy a bőr felső rétegét lézerrel leégetik, apró pontonként haladva a kijelölt bőrfelületen. A kezelés maga jár némi kellemetlenséggel, fájdalommal, ezért az arcbőrre érzéstelenítőt is tesznek, a lézeres kezelést követően pedig nagy hatékonyságú hidratáló, öregedésgátló készítményeket juttatnak a bőrbe, ami így teljesen be tudja fogadni a hatóanyagokat. 

A lézeres arckezelés a drasztikusabb kezelések közé tartozik, így a nagyon érzékeny bőrűeknek nem ajánlott. A lézerrel kezelt terület kivörösödik, égő érzés társul hozzá, a bőr megduzzad. Ezek a tünetek néhány napon belül elmúlnak, a teljes gyógyulás, illetve a lézeres arckezelés eredménye pedig hónapok múlva mutatkozik meg. Ez azért is történik így, mert a lézer beindítja a bőr mélyebb rétegeiben a kollagén termelést, ami csak több hónap múlva képes a bőr megújulását előidézni.  Az eredmény viszont magáért beszél. A friss, megújult, tömörebb és ragyogóbb bőr ott van a leégetett bőr mögött, ami csak arra vár, hogy megmutassa magát. A páciens éveket tagadhat le, smink nélkül is gyönyörű bőrrel ragyoghat.

A bőrgyógyászati rendelőnkben a személyre szabott arckezelést kapja meg minden vendég. Keresse bizalommal a professzionális szakmai tudással rendelkező kollégáinkat, vegye igénybe a szolgáltatásainkat! A nálunk szépülő, gyógyuló vendégek garantáltan ragyogó, megújult arcbőrrel, elégedett mosollyal távoznak.

Kapcsolódó bejegyzések