Kémiai hámlasztás tavaszi bőrmegújításhoz!

kémiai hámlasztás a tavaszi bőrmegújítás látványos eszköze. Kérje bőrgyógyásztól a kezelést, óvja bőrét professzionális eljárással!

A tél nyomot hagy az arcbőrünkön is, ilyenkor fakóbb, nyúzottabb, sápadtabb arc néz vissza ránk a tükörből. A bőr szomjazik a napfényre, az otthoni hidratálás, táplálás sokszor nem hozza meg a várt eredményt. Mielőtt még elérkezik a  napfényben gazdagabb évszak, érdemes kora tavasszal egy több alkalomból álló, kémiai hámlasztást végeztetni ellenőrzött körülmények között, a bőrgyógyásszal.

A gyümölcssavas, vagyis a glycolsavas peelinget ajánljuk azok számára, akik látható, érezhető bőrmegújulást szeretnének tapasztalni és a bőrüket üdébbnek, frissebbnek látni. A kémiai hámlasztás többféle bőrtünetre is hatékony megoldás, az apróbb ráncok, foltok, az aknék és a szárazság problémáját is orvosolni tudja. A glycolsav az aha savak vagyis az alfa-hidroxi savak csoportjába tartozik, ezeknek a savaknak a hatékonysága tudományosan igazolt tény.

A kémiai hámlasztás kombinált kezelés, változó erősségű gyümölcssavakat használ a szakember, minimum hat alkalommal, a gyengébbtől az erősebb felé haladva. A gyümölcssav kíméletesen, de eredményesen szabadítja meg az arcbőrt az elhalt hámsejtektől és felfedi a friss bőrt, ami szinte magába szívja a kozmetikai termékek hatóanyagait. Ezzel párhuzamosan a bőr kollagén tartalma is nő, ami szintén a  szebb külsőhöz járul hozzá. Arra mindenképpen ügyelni kell, hogy a biztonságos és eredményes kémiai hámlasztáshoz a páciensnek kerülnie kell a savas termékek használatát a kezelést megelőző héten és utána is, ahogyan a szoláriumot, a közvetlen, erős napfényt és az izzadással járó tevékenységet is. A bőr finomabb tapintású, simább, frissebb lesz, nő a vízmegtartó ereje.

Kérjen időpontot a bőrgyógyászati rendelőbe esztétikai célú  kémiai hámlasztásra! Legyen a tavasz az arcbőr megújulásának ideje is! Az elérhető időpontokról és a többi részletről is tájékoztatjuk az érdeklődőket a honlapon megadott telefonszámon vagy üzenetben!

Címkék