Kémiai hámlasztás? Most van itt az ideje

kémiai hámlasztásnak itt az igazi szezonja. Végeztessen arckezelést a budapesti bőrgyógyászatunkban, kockázat nélkül!

Az arcápolás bizonyos kezeléseit nem lehet mértéktelenül igénybe venni. Vannak olyan arckezelések, amik akkor tudják a jótékony hatásukat károkozás nélkül kifejteni, ha szabályosan végzik el őket. Egy olyan arckezelés, mint amilyen a kémiai hámlasztás is, nem vehető igénybe mértéktelenül, sem pedig bármelyik évszakban. Ősszel és télen is ideális hámlasztatni, de mindenképpen hozzáértő szakemberre bízza magát. A szakember tudja szabályozni, hogy mennyire legyen intenzív a hámlasztás.

A megszépült arcbőr magáért beszél. A kémiai hámlasztást ne hagyja ki, ha napsütésben nem bővelkedő hónapokban szeretne megszabadulni a fakó, szürke, sápadt arcbőrtől! A kezelés eredményét a napfény nem fogja tönkretenni, hiszen jóval kevesebb éri a bőrt, mint nyáron. A bőrgyógyász keze által drasztikusabb kezelést kap az arcbőr, mintha kíméletesebb, otthoni használatra is alkalmas termékekkel kísérletezne.

kémiai hámlasztás olyan arckezelés, amit csakis kúraszerűen ajánlott elvégeztetni. A bőr a kezelés után érzékenyebb, még télen, ősszel is figyelmet kell fordítani a napvédő termékek használatára. A kúra a bőr állapotától függően 4-8 kezelésből állhat. Az egyes kezelések között javasolt várni egy-két hetet.

A kémiai hámlasztás alkalmas arra, hogy a bőr természetes megújulásának idejét lerövidítse, illetve hatékonyabb eredményt érjen el. Nem véletlenül kedvelt kezelés, amit napfényszegény hónapok idején kúraszerűen lehet elvégeztetni. Látványos, érezhető, jótékony hatása miatt a rendszeresen elvégzett arckezelések közé tartozik a kémiai hámlasztás. Lehet ragyogó bőre az őszi, téli évszakban is.

A mi bőrgyógyászatunk szakértelmében megbízhat. Az arcbőre színvonalas kezelést kap és utána úgy nézhet a tükörbe, hogy látni fogja az eredményét! Nincs más tennivalója, mint a kollégánktól szabad időpontot kérni hámlasztásra vagy lézeres arckezelésre, egyéb kezelésre. Keressen minket a megadott elérhetőségek bármelyikén!

Címkék