Kémiai és lézeres arckezelés: szebb bőr már a nyári időszak előtt

Szeretné az arcbőrét felfrissíteni? Kíméletes bőrhámlasztásra törekszik? Kémiai és lézeres arckezeléssel megújíthatja, szebbé teheti a bőrét. 

Az egészség megőrzésének része a bőr megóvása is. A bőr a szervezet első védelmi vonala, amire érdemes kiemelt figyelmet fordítani. Az arcápolás és az arc bőrének kezelése másképp történik, mint a test egyéb részein. 

Rengeteg lehetőség van szebbé és egészségesebbé tenni az arcbőrt, amelyek közül hatékony a kémiai hámlasztás, valamint a lézeres arckezelés. Simábbá és feszesebbé válik a bőre, ha elősegíti a hámlasztást, és megújítja a bőr állapotát. Ebben segítenek a szakemberek mindkét eljárással.

A kémiai hámlasztás:

Többféle módon történhet attól függően, hogy milyen az arcbőr. Ez a módszer jelentős mértékben javítja a bőr hidratáltságát, mivel segít abban, hogy jobb legyen a bőr természetes vízmegkötő képessége. A kémiai hámlasztás eredményeként hatékonyabb lesz a kollagén képződés, és szebb lesz a bőre. Érdemes ezt a kezelést még tavasz előtt elvégeztetni, így megújult arcbőrrel várhatja a napsütéses hónapokat. 

A lézeres arckezelés:

Sok jótékony hatása van. Különösen a hölgyek kedvelik, mivel nem csak az arcon, hanem a nyakon, és a dekoltázson is alkalmazható. Ha Ön szeretné a kezek bőrét is megújítani, akkor szintén érdemes a szolgáltatásunkat kérni. Éljen a lehetőséggel, és szakembereink segítségével erősítse meg a bőr alatti kötőszöveteket! Ha finom ráncok megszüntetésére törekszik, vagy örülne, ha a napfény okozta foltok eltűnnének a bőréről, akkor is tanácsos a lézeres arckezelés mellett dönteni. 

Bármilyen problémája van a bőrével, nem kell a megoldásról lemondania. Különböző eljárások alkalmazásával segítünk a gondok megszüntetésében. Kíméletes módon, kellemes környezetben végezzük a munkánkat. 

Őrizze meg arcbőre fiatalosságát, válassza bőrmegújító módszereinket! Megbízható, korszerű bőrfiatalító kezelésekkel várjuk, amelyek sokat jelentenek a bőr egészségének megőrzését tekintve. Informálódjon részletesen a szolgáltatásainkról, és keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Címkék