Harcoljon az idővel, próbálja ki a lézeres arcfiatalítást!

A fiatalság elmúlása bizony ijesztő tud lenni. Szerencsére vannak eszközök, amik segíthetnek a megfiatalodás elérésében, mint a lézeres arcfiatalítás.

A szépségápolás sajnos önmagában nem elég ahhoz, hogy az öregedés jeleit mutató bőrt szebbé tegye. A tudatos bőrápolás természetesen hatékony, hiszen egészséges, tiszta és ápolt bőrt eredményez, az idő múlását is lelassítja, de csodákra mégsem képes. A fiatalabb bőrt mégis el lehet érni, de ennél komolyabb és professzionálisabb módszerekkel.

A sebészeti beavatkozás természetesen nem az egyetlen lehetőség és nem is kell mindenkinek kés alá feküdni, ha a megfiatalodás minden vágya. A magas szintű bőrgyógyászati kezelések is el tudják érni szinte ugyanazt a hatást, ha célzottan és időben használják őket.

Az egyik, hatékonysága okán igazán népszerű bőrgyógyászati kezelés a lézeres arckezelés. A lézeres arcfiatalítás több, mint állapot fenntartó kezelés, mert annál jóval többet tud, hogy az arcbőrt ellátja hatóanyagokkal vagy serkenti az anyagcsere folyamatokat. A lézersugár, ami a kezelés alkalmával a bőr mélyére hatol, valóban képes évekkel fiatalabb bőrt létrehozni. Mégis hogyan?

A lézer a sejteket aktiválja, biológiai sejtfiatalítást végez, ami regenerálódási folyamatot indít el. Többek között fokozódik az arcbőr kollagén termelése, a sejtek megújulnak, a bőr pedig feszesebb, rugalmasabb lesz. A kezelés már egy alkalommal is látható eredményeket hoz, optimális mennyiségben pedig tényleges fiatalító hatással jár. Az öregedés így a bőr megújult állapotához képest folytatódik, tehát a páciens éveket is nyerhet. Ez olyasmi, amit mindenképpen ki kell próbálni, ha tű, vágás, fájdalom és mellékhatások nélkül szeretne fiatalodni!

A budapesti bőrgyógyászati rendelőnk nem csupán általános kezeléseket végez, hanem az anti-aging is szerepel a bőrkezelések között. A bejelentkezéshez a weboldalunkon megtalálható menüre kell kattintania, ahol gyorsan és egyszerűen tud  időpontot kérni a rendelőbe. Bízza az arcát szakemberre, vegye vissza az időtől azt, amit elvett és legyen ismét magabiztosabb ennek köszönhetően!

Címkék