Fiatal arcbőr lézeres arckezeléssel

A mikropixeles széndioxid  lézer forradalmian megújította az antiaging eszköztárunkat. A lézeres arckezelés egy nagyon hatékony, de kevéssé megterhelő, rövid felépülési idővel járó eljárás bőrmegújítás területén. Ez az eljárás több szempontból is előnyös azok számára, akik gyors és hosszan tartó eredményeket szeretnének viszont látni a tükörben.

A lézeres arckezelés különösen ajánlott azok számára, akik nem tudnak, vagy nem szeretnének néhány napnál többet szabadságon tölteni, kiesni a mindennapokból. Az eljárás járóbeteg kezelés, helyi érzéstelenítéssel, ami bármely bőrfelületen alkalmazható. Egy teljes arckezelés csupán 20-30 percet vesz igénybe.

A lézeres arckezelés megismétlése azonban minden páciens számára ajánlott, aki teljes változást szeretne tapasztalni a bőrén, megszabadulni az idő nyomától. A teljes kollagén felépítés 5-6 hetes szünetekkel, maximum három kezelés után fejti ki maximális hatását. Ezalatt tapasztalható a pórusok összehúzódása, a bőr feszesebbé válása, a ráncok kisimulása, valamint az aknés hegek elsimulása.

A gyógyulási idő rövid, az utóhatások pedig csupán minimális hámlás és bőrpír formájában jelentkeznek. Amennyiben Ön is egy igazán korszerű és hatékony módszert keres bőre fiatalabbá tételéhez, bátran keresse fel budapesti bőrgyógyászati rendelőnket!

Címkék