Amit az IPL kezelésről tudni érdemes

Az IPL, vagyis intenzív pulzáló fény technológia egyre nagyobb népszerűségnek örvend napjainkban. Bár legtöbbször talán a szőrtelenítés kapcsán hallhatunk róla, valójában a különböző szűrők használatával számos bőrproblémára kínál megoldást. Diffúz arci értágulatok (például rozácea) és pigmentfoltok kezelésére, arcfiatalításra egyaránt kiválóan alkalmas.

Az IPL készülék, speciális szűrőjének köszönhetően, non-invazív módon, vagyis sebek ejtése nélkül segít feszesebbé varázsolni a rugalmasságát vesztett bőrt. Az arcbőr gyors és látványos javulást mutat, tónusosabbá és simábbá válik, amennyiben a kezelést havonta megismételjük bőrgyógyászati rendelőnkben.

Mivel a kezelés mindenfajta fizikai sérüléstől mentes megoldást kínál, nem kell felépülési idővel számolni, így bárki számára elérhető. A fényérzékenységet szintén elfelejthetjük, ha IPL technológia mellett döntünk, ezáltal akár nyáron is elérhetővé válik a gyors és hatékony fiatalító kezelés.

Amennyiben valamilyen bőrproblémával küzd, vagy csak szépülne, fiatalodna, bátran vegye fel a kapcsolatot bőrgyógyászati rendelőnk munkatársaival!

Címkék