Amit a lézeres arckezelésről tudni érdemes

A fiatalos és üde arcbőr mindenkinek a leghőbb vágya, de az idő előrehaladtával egyre több odafigyelést igényel ez az érzékeny terület, és sajnos minden igyekezet ellenére a korunk meglátszik az arcunkon.

A bőr fiatalság megőrzésének egyik legújabb és leghatékonyabb kulcsa a széndioxid-lézeres bőrmegújítás mikropixeles módszere. Ez a módszer alkalmas aknés hegekkel borított arcbőr, fénykárosodott bőr, age-spots, finom ráncok, petyhüdt bőr illetve a tág pórusú arcbőr kezelésére is.

Az új lézeres arckezelés során lézersugárral nem hámlasztjuk a bőrfelszínt, hanem a lézer négyzetcentiméterenként csak 50-150 mikroszkópikus méretű pontocskákban, pixelekben éri a bőrt. Ezekben a mikropixelekben kialakuló apró, szinte láthatatlan lézeres sebek a megmaradt, ép bőr felől gyorsan hámosodnak. Ezen felül a lézer hőhatása összehúzza a bőr alatti kötőszövetet, sőt fokozza az elasztikus és kollagén rostok termelődését is, így a bőr alatti kötőszöveti réteg tömörebbé, rugalmasabbá válik, elindul a bőr megújulási folyamata. A kezelés eredményeként feszesebb, simább és üdébb bőrfelszínt kapunk.

Ha Ön is fiatalos arcbőrt szeretne, akkor bátran vegye fel bőrgyógyászati rendelőnkkel a kapcsolatot, és érdeklődjön bátran lézeres arckezelésünkről!
 

Címkék