A hyaluronsav és hatása

A szépség és fiatalság sajnos múlandó. A kor előrehaladtával szembesülnünk kell azzal a ténnyel, hogy bőrünk veszít feszességéből, megjelennek az első ráncok. Van mód azonban az idő kijátszására, és a megfelelő esztétikai kezelésekkel megfiatalítható az arcbőr.

Az antiaging arckezelések egyik csodás hatóanyaga a hyaluronsav. A hyaluronsav hatása hidratáló képességén alapul. Egy grammnyi ebből a természetes glükozaminoglikánból 6 liter víz megkötésére is képes! A hyaluronsav az emberi szervezetben is megtalálható, az ízületektől kezdve a bőrön át a szemig, ahol vízmegkötő feladatot lát el.

Ez a “csodaszer” fokozza a bőr természetes nedvességmegtartó képességét, így az érettebb, környezeti ártalmaknak, káros életmódnak és erős napsugárzásnak kitett bőrre is fantasztikus hatással van. A mezoterápiát követően, a hylauronsavnak köszönhetően, a bőr sokkal teltebb, puhább, simább lesz, a szárazság érzet eltűnik, a ráncok pedig halványodnak, eltűnnek.

Keresse fel bőrgyógyászati rendelőnket, és vegye igénybe a hyaluronsavas mezoterápiát, hogy újra elégedett legyen külsejével!

Címkék